Contact CV english Schrijven Chazia Mourali Homepagina

Vormgeving: Forsrood   

www.forsrood.com www.webmar.nl

HOME

Foto Chazia: Jan van Galen

Realisatie & onderhoud: Webmar

Presenteren

Communicatie ontstaat pas als er een vonk overspringt van de zender naar de ontvanger van een boodschap. Eerst de emotie, dan de inhoud! Chazia's doel met elke presentatie is om het publiek te verrassen, te onderhouden en de aandacht tot de laatste seconde vast te houden. Intussen dringt ze tot de kern van de zaak door.

Dankzij haar academische achtergrond en jarenlange journalistieke ervaring kan ze ieder onderwerp bij de kop pakken. In meerdere talen als het moet.

En dankzij het presenteren van grote entertainment programma's voor RTL4, weet Chazia hoe je van een bijeenkomst een sprankelende show kunt maken.

Het logisch verbinden van de verschillende elementen waaruit een congres bestaat is voor haar vanzelfsprekend. De mensen moeten het gevoel hebben dat er echt iets is gebeurd.

Chazia vindt het ook heerlijk om een vrolijke prijsuitreiking, grappige bedrijfsquiz of sprankelende motivatiebijeenkomst te presenteren. Voor zo'n bijeenkomst zal ze met groot genoegen haar mooiste jurk of mantelpak daarvoor uit de kast halen.
(Haar man zou zeggen: ze gebruikt die presentaties als aanleiding om weer wat aan te schaffen).

Vorige pagina

ETTU congres, foto's Ghislaine VinkPresentatie internationale conferentie in het Vredespaleis. Foto Sander Stoepker.