Contact CV english Schrijven Chazia Mourali Homepagina

Vormgeving: Forsrood   

www.forsrood.com www.webmar.nl

HOME

Foto Chazia: Jan van Galen

Realisatie & onderhoud: Webmar

Presenteren

“Met Chazia haal je kennis van zaken, professionaliteit en oprechte  betrokkenheid en warmte in huis.  Ze verdiept zich werkelijk in de  leef- en  denkwereld van onze studenten en dat waardeer ik zeer.
 Al vijf jaar kijk ik er steeds weer naar uit met haar samen te werken.  Door die  enorme betrokkenheid bij het  onderwijs en de manier  waarop Chazia dit  inkleurt tijdens de presentaties die ze voor ons  doet, is ze  echt lid van onze  ROC-familie geworden. “
 
Rob Ch. Franken. Voorzitter Raad van Bestuur ROC West-Brabant


“Professioneel en met veel aandacht en begrip voor basisschool-  kinderen, terwijl de aanwezige volwassenen niet worden vergeten,  maakt Chazia van de Prijsuitreiking Speelgoed van het Jaar tot een  sprankelende happening.”
 
Miesje van Rijn namens SpeelGoedinfo.nl


"Ik heb Chazia Mourali als presentatrice aan het werk gezien op twee  benefiet bijeenkomsten van het  Ronald McDonald Kinderfonds. Deze  gepassioneerde vakvrouw weet vanuit haar hart mensen te raken en  aan het goede doel te binden. Ik heb met bewondering de echte  Chazia mogen zien en gelijk in mijn  hart gesloten."
 
Sonja Robben. Directeur Ronald McDonald Centre


“Chazia is als panellid in ons Mediaforum zeer breed inzetbaar; ze  kan over alle onderwerpen meepraten en is een droomgast voor ons  programma.”
 Mischa Stubenitsky. Redacteur Lunch Radio 1“Chazia is uniek in haar presentatie en voorbereiding. Het feit dat zij  ook in  het Engels en Frans een sessie feilloos kan leiden en snel  tussen talen kan  schakelen is voor ons van belang. Zij combineert  professionaliteit met betrokkenheid en charme. Chazia heeft een  feilloos gevoel om het belang van verschillende stakeholders in  projecten optimaal naar voren te brengen. De samenwerking met  haar geeft een extra dimensie aan events. Met Chazia haal je  simpelweg kwaliteit en professionaliteit in huis en het is daarom een  plezier om met haar samen te werken.”
 
Prof. dr. D. M. van Gorp. Chair International Business Strategy.  Associate Dean of Degree Programs Nijenrode Business Universiteit.


“Ik heb Chazia ervaren als een inspirerende, charmante en stijlvolle  professional die niet alleen mij, maar het hele team van het begin tot  het einde wist te raken; echt knap hoe Chazia dat voor elkaar krijgt!  We blijven met haar werken.”
 
Ton Vrijdag, Manager Sluiskiltunnel Terneuzen.


“Chazia staat voor passie, gedrevenheid en authenticitei.”
   
Paul Nijhof, CEO Wehkmap.nl


"Wat ik in Chazia zeer bewonder is die enorme gedrevenheid zich in  het onderwerp waar zij bij betrokken raakt, ook echt te verdiepen.  Haar authentieke enthousiasme, charme en warmte die zij uitstraalt,  werkt aanstekelijk, inspireert en roept creativiteit op"
  
Mr G.N.Roes.  Directeur-generaal rechtspleging en   rechtshandhaving. Ministerie van Veiligheid en Justitie


Aanbevelingen van diverse opdrachtgevers

Vorige pagina